Poplaulajatar laittoi muhkeat muotonsa esille – olivat pullahtaa mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatar Jewel tuli tunnetuksi Pieces of You -debyyttialbuminsa kautta vuonna 1995. Sittemmin neitokainen on saavuttanut kolme Grammy-ehdokkuutta ja julkisuutta television laulukilpailujen tuomarina.

39-vuotias nainen nähtiin juuri NBC-kanavan 2013 syksyn -julkkisjuhlissa, jonne hän oli valinnut seksikkään asun. Jewelin yllä oli hänen muotojaan korostava tiukka mekko, jonka antava kaula-aukko antoi katseelle tilaa vaeltaa popparin rintamuksella.

Jewel on naimisissa rodeotähti Ty Murrayn kanssa. Heidät vihittiin Bahamalla vuonna 2008. Pariskunta asuu Teksasissa poikansa Kasen kanssa. Seuraavaksi useita albumeita julkaissut neito aikoo julkaista marraskuussa toisen joululevynsä Let It Snow: A Holiday Collection.