Sara Sieppi on pettäjämiesten päiväuni: ”Viattomat kasvot ja täydellinen vartalo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina parisuhteessa uskottomille henkilöille on perustettu ympäri maailmaa lukemattomia verkkopalveluita, joiden kautta he voivat tavata toisia samanmielisiä ihmisiä. Aika ajoin näissä palveluissa toteutetaan myös samaan aihepiiriin liittyviä kyselyitä.

Varatuille tarkoittu treffisivusto Victoria Milan kysyi realityohjelma Big Brotherin innoittamana, kuka ohjelmassa vielä mukana olevista tähdistä olisi mieluisin kumppani salasuhteeseen. Treffiportaalin mieskäyttäjät äänestivät ylivoimaiseksi suosikiksi Sara Siepin.

Treffisivusto Victoria Milanin käyttäjäkyselyssä entinen Miss Suomi Sara Sieppi päihitti Big Brotherin kilpasiskonsa, kun pettäjämiehiltä tiedusteltiin BB-talon kuuminta naisasukasta. Kaikista vastanneista miehistä peräti 61,6 prosenttia haluaisi mieluiten missikaunottaren kanssa kuumaan salaromanssiin.

– Vaikka Sara Sieppi ei voittanut aikanaan Mikael Granlundin sydäntä, olisi hänellä varmasti vientiä pettäjämarkkinoilla. Saran viattomat kasvot ja täydellinen vartalo vetoavat selvästi Victoria Milanin miesasiakkaisiin, treffisivuston perustaja Sigurd Vedal arvioi.

Muut Big Brotherin naisasukkaat jäivät kauas Siepin kannoilta. Virolainen kohukaunotar Anu Saagim sai miesten äänistä 19,2 prosenttia ja Matkaoppaat-tähti Anne-Mari Miettinen 9,1 prosenttia.

Kun Victoria Milan kysyi naiskäyttäjiltään BB-talon parasta rakajastaehdokasta Hunks-tanssiryhmästä tunnettu Esko Eerikäinen ja taikuri Jori A. Kopponen kävivät tiukan taiston. Voiton vei lopulta pienellä erolla Eerikäinen, jonka valitsi mieluiten 37,5 prosenttia naisvastaajista. Extreme-taikuri Kopponen sai tyytyä puolestaan 33,6 prosentin äänisaaliiseen.