Facebook-ryhmä raivostuttaa: ”Kunnioitan koirien myrkyttäjää”

Ohhoh! · Stara.fi

Pirkanmaan alueella on kuluneen vuoden aikana tehty lukuisia havaintoja tapauksista, joissa koirien ulkoilureittien varrelle on levitetty myrkytettyjä herkkupaloja. Useita koiria on kuollut syötyään esimerkiksi rotanmyrkyllä täytettyjä makkaranpaloja.

Tampereella ja Pirkkalassa liikkunutta koirien myrkyttäjää tai myrkyttäjiä ei ole toistaiseksi saatu kiinni, mutta tutkimukset jatkuvat edelleen. Nyt samaan aihepiiriin liittyvä Facebook-ryhmä aiheuttaa raivoa koiraystävien keskuudessa, sillä se pyrkii kunnioittamaan koirien myrkyttäjiä.

Viime torstaina perustettu Facebook-ryhmä on nimeltään ”Kunnioitan koirien myrkyttäjää” ja siinä on tällä hetkellä 267 jäsentä. Monet käyttäjät on lisätty ryhmään heidän tietämättään, ja tapaus on tullut heille ikävänä yllätyksenä.