Älä kaveeraa näiden eläinten kanssa – voit menettää henkesi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokainen rakastaa söpöjä eläimiä. Luontoäiti on kuitenkin järjestänyt maailmaan myös muunlaisia otuksia, ja näille eläinlajeille ei kannata lähteä ryppyilemään vasten kasvoja. Huffington Post -lehti kokosi yhteen tapauksia, joissa eläimet olisi kannattanut jättää omaan rauhaansa.

Esimerkiksi taannoin uutisiin päätyi turistiopas Paul Templerin tarina. Vuonna 1996 mies joutui Etelä-Afrikassa urosvirtahevon suuhun mentyään liian lähelle sitä. Hipon hammas lävisti miehen rintakehän ja hyökkäys teki pahaa jälkeä myös hänen kädelleen, mutta peto armahti Templeriä niin paljon, että hän jäi henkiin kertomaan hyytävää tarinaansa.

Kuva: All Over Press
Kuva: All Over Press

Niin ikään valkohaiden tiedetään olevan vaarallisia eläimiä, jotka voivat tarvittaessa jopa hypätä vedestä nappaamaan saaliinsa. Aiemmin tänä vuonna kiinalainen mies pääsi mediavälineiden huomion keskipisteeksi työnnettyään ankeriaan anukseensa. Mies oli nähnyt vastaavan ronskin kohtauksen pornoelokuvassa ja halusi kokea, miltä elämä maistuu ankerias peräsuolessa. Se ei tehnyt tietenkään elimistölle hyvää ja poisto onnistui vain leikkauksella.

Eräs eteläkorealainen nainen sai kalmarin siemennesteet kasvoilleen syödessään ateriaa ravintolassa. Hänen suupalansa oli jäänne kalmarin spermapusseista, joilla uros kiinnittyy naaraan vartaloon. Maailmalla on kerrottu myös lukuisia tarinoita apinoista, kaloista ja koirista, jotka ovat tehneet pahaa jälkeä miesten kiveksille ärsytettyinä.

Jopa niinkin suloinen eläin kuin orava saattaa muuttua tappokoneeksi, kun se yhdistetään kuivaan säähän ja sähkövirtoihin. Eräässä tapauksessa korkeajännitelinjaa pitkin juossut orava onnistui luomansa jännitteen avulla sytyttämään pusikon palamaan, ja palo eteni ihmisasutukselle asti.