Nicole Coco Austinin paita ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole Coco Austinin muodot kuuluvat viihdemaailman tunnetuimpiin. Räppäri Ice-T:n vaimo treenaa niin ahkerasti, että on kuntoilullaan jo huolestuttanut faninsa. Monet epäilevät tähden liikunnan menevän överiksi ja tämän laihtuvan lopulta liikaa.

Coco ilahdutti nyt Instagram-seuraajiaan seksikkäällä poseerauksella. Tähti kertoi kuvan oheen kirjoittamassaan tekstissä syttyvänsä lävistyksissä. Naisella on lävistykset kielessä, vatsassa ja nänneissä. Toisessa otoksessa hän nautiskelee elokuvaillasta viinilasin kanssa. Siinäkin povi pääsee oikeuksiinsa.

Coco puolusteli taannoin treenaamistaan Instagram-blogissaan. Naisen mukaan hän harrastaa liikuntaa pysyäkseen terveenä. Hänen mukaansa treenaaminen saa kurvit korostumaan entisestään ja muokkaa vartaloa paremman näköiseksi.