Simon Cowell ojensi kodittomalle 100 dollaria – Bentleynsä ratista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimoguli Simon Cowell on tulossa isäksi, sillä hänen rakastajattarensa Lauren Silverman odottaa poikalasta. Mies on tehnyt parhaansa sopeutuakseen isyyteen ja elämänmuutokseen. Viime viikolla selvisi, että Cowell aikoo jättää poikansa perinnöttömäksi.

Monimiljonäärin omaisuus on arviolta 350 miljoonaa dollaria, joten pikkurahasta ei ole puutetta. Viikonloppuna siitä saatiinkin todiste, kun Lauren Silvermanin kanssa ajelulla ollut Cowell pysähtyi kodittoman kohdalle ja ojensi miehelle Bentleynsä ratista sata dollaria.

53-vuotias mies suhtautui aluksi varauksella isyysuutiseen, mutta aikoi jo jokin aika sitten esitellä raskaana olevan rakastajattarensa omalle äidilleen. Newyorkilainen seurapiirikaunotar Lauren saakin pian tavata Julie Brettin Britanniassa Simonin kotikentällä. Cowellille on tärkeintä, että hänen elämänsä tärkeimmät naiset muodostavat vahvan siteen.