Stephen Elopista tehtiin pilkkalaulu YouTubeen: ”Saunan takana on tilaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknojätti Nokian ahdinkoon ajanut ja lopulta yhtiön kruunujalokiven Microsoftille myynyt Nokian entinen toimitusjohtaja Stephen Elop on saanut runsaasti lokaa niskaansa, sillä monien asiantuntijoiden mukaan hänet palkattiin alunperinkin myymään puhelintoiminnot.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Elopista on tehty hauska pilkkalaulu, joka on julkaistu YouTubessa. Teinitähti Robinin hitin pohjalle uudelleen sanoitettu kappale epäilee, että Elop oli Nokiaan palkattu troijan hevonen. Kappaleen sanavalinnat ovat varsin osuvia. Entinen johtaja halutaan muun muassa saunan taakse.

– Varmaan parasta senkin puolesta, että pysyy kaukana, koska Suomessa saunan takana on tilaa varmana, kappaleessa lauletaan.