Tässä on Arnold Schwarzeneggerin uusi rakas – paparazzi ikuisti suutelemassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger aloitti kehonrakennuksen jo 15-vuotiaana. Läpimurtoroolinsa Conan Barbaari ja Terminator – tuhoaja -elokuvissa tehnyt tähti vahvisti taannoin palaavansa tappajakyborgin rooliin tulevassa Terminator 5 -elokuvassa.

Arnold Schwarzenegger erosti taannoin vaimostaan Maria Shriveristä kohun saattelemana. Nyt 65-vuotias toimintatähti on nähty poistumassa romanttiselta illalliselta uuden rakkaan, Heather Milligan -nimisen neitokaisen kanssa. Pari kuvattiin suutelemassa ennen kuin heidän tiensä erkanivat. TMZ-verkkosivuston mukaan kaksikon on huhuttu seurustelleen jo kuukausien ajan.

TMZ-julkaisun mukaan Terminaattorina aikoinaan tunnetuksi tullut toimintatähti haikaili pitkään takaisin ex-vaimoaan Maria Shriveria. Useista yrityksistä huolimatta pariskunnan yhteiselo oli ryvettynyt pettämiskohussa korjauskelvottomaan kuntoon. Arnold Schwarzenegger kertoi kirjassaan, että yksi suurimmista eroon johtaneista syistä oli hänen avioliiton ulkopuolisen lapsensa paljastuminen Maria-vaimolle.