Tässä on Arnold Schwarzeneggerin uusi rakas – paparazzi ikuisti suutelemassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger aloitti kehonrakennuksen jo 15-vuotiaana. Läpimurtoroolinsa Conan Barbaari ja Terminator – tuhoaja -elokuvissa tehnyt tähti vahvisti taannoin palaavansa tappajakyborgin rooliin tulevassa Terminator 5 -elokuvassa.

Arnold Schwarzenegger erosti taannoin vaimostaan Maria Shriveristä kohun saattelemana. Nyt 65-vuotias toimintatähti on nähty poistumassa romanttiselta illalliselta uuden rakkaan, Heather Milligan -nimisen neitokaisen kanssa. Pari kuvattiin suutelemassa ennen kuin heidän tiensä erkanivat. TMZ-verkkosivuston mukaan kaksikon on huhuttu seurustelleen jo kuukausien ajan.

TMZ-julkaisun mukaan Terminaattorina aikoinaan tunnetuksi tullut toimintatähti haikaili pitkään takaisin ex-vaimoaan Maria Shriveria. Useista yrityksistä huolimatta pariskunnan yhteiselo oli ryvettynyt pettämiskohussa korjauskelvottomaan kuntoon. Arnold Schwarzenegger kertoi kirjassaan, että yksi suurimmista eroon johtaneista syistä oli hänen avioliiton ulkopuolisen lapsensa paljastuminen Maria-vaimolle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat