Audrina Patridge yläosattomissa – löysi jääkiekkohanskoille käyttöä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Audrina Patridge muistetaan parhaiten The Hills -realitysarjasta. Hän ehti kesän aikana lomailla muun muassa Aruballa. Neitokaisen työnkuvaan kuuluu myös lehtikuvissa poseeraaminen.

audrinapatridge01102013

Uusin esimerkki tästä nähdään The Fourth Period -jääkiekkolehdessä, jossa neito esittelee yläosatonsa vartaloaan pelkissä alushousuissa. Audrina on keksinyt jääkiekkohanskoille nokkelaa käyttöä ja peittelee niillä silikonejaan.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä. Neitokainen on nähty elokuvissa, kuten Into the Blue: The Reef, Sorority Row ja Honey 2. Viimeksi hänen piti esiintyä Scary Movie 5 -elokuvassa, mutta kohtaukset poistettiin elokuvasta niiden rohkeuden takia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat