Audrina Patridge yläosattomissa – löysi jääkiekkohanskoille käyttöä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Audrina Patridge muistetaan parhaiten The Hills -realitysarjasta. Hän ehti kesän aikana lomailla muun muassa Aruballa. Neitokaisen työnkuvaan kuuluu myös lehtikuvissa poseeraaminen.

audrinapatridge01102013

Uusin esimerkki tästä nähdään The Fourth Period -jääkiekkolehdessä, jossa neito esittelee yläosatonsa vartaloaan pelkissä alushousuissa. Audrina on keksinyt jääkiekkohanskoille nokkelaa käyttöä ja peittelee niillä silikonejaan.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä. Neitokainen on nähty elokuvissa, kuten Into the Blue: The Reef, Sorority Row ja Honey 2. Viimeksi hänen piti esiintyä Scary Movie 5 -elokuvassa, mutta kohtaukset poistettiin elokuvasta niiden rohkeuden takia.