Kardashian sai tarpeekseen kamelinvarpaastaan: ”Minulla on suurin vagina!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin realityperheen tytär Khloe Kardashian on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä aviomiehensä päihdesekoilujen ja erohuhujen merkeissä. Hänellä on kuitenkin muutakin pohdittavaa, koska hän paistattelee alati julkisuudessa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Khloe on valitellut Keeping Up With the Kardashians -realityohjelmassa ongelmallisen kokoista kamelinvarvastaan, jonka ansiosta bikinien kireä alaosa muodostaa intiimialueelle noloin näköisen muodon. Apu oli kuitenkin lähellä, sillä viime sunnuntaina esitetyssä jaksossa Khloe ryhtyi käyttämään alapäässään Cuchini-lisävarustetta, joka estää ikävien muotojen ilmestymisen.

– Minulla on suurin v**un vagina koko maailmassa. Minulla on aina kamelinvarvas, Khloe Kardashian paljasti ohjelmassa.