Lisa Opie säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria, kun osavaltioissa kruunataan omat missit, jotka taas kisailevat koko maan missitittelistä. Eräs näistä kaunottarista on Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka on nyt kuvattu uimarannalla bikineissä.

Lisa Opie on nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelija, ja nyt hän on esitellyt omia tuotteitaan Florida Keysin alueella sijaitsevalla rannalla. Kaunotar suojautui auringonpaahteelta asianmukaisesti sivelemällä iholleen autinkovoidetta.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie näyttäytyi Miamin South Beachilla upeissa bikineissä, jotka tekivät oikeutta hänen timmille vartalolleen. Nykyisin missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän tietenkin esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii koulukiusaamista vastustavassa järjestössä.