Miley Cyrus raskaana räppärille? Poptähti kiisti huhut välittömästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohulaulajatar Miley Cyrus on vasta 20-vuotias, mutta neito on ehtinyt jo tehdä enemmän kuin monet koko elämänsä aikana. Viimeisin single Wrecking Ball saavutti 19,3 miljoonaa katselukertaa YouTubessa vuorokausi julkaisunsa jälkeen.

Nyt Miley on jatkanut huomiota herättävän käytöksensä linjaa. Hän vitsaili viikonloppuna vuosittaisissa BET Hip Hop Awards -tapahtumassa Atlantassa olevansa raskaana räppäri Juicy J:lle, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Poptähden itsensä liikkeelle laittamat huhut raskaudesta ymmärrettävästi levisivät nopeasti, ja Cyrus joutui pian korjaamaan niitä. Tähti kiisti olevansa raskaana.

– Heräsin aamulla uutisiin, että olen nyt raskaana Juicy J:lle ja odotan lasta, kirjoitti Miley Cyrus Twitter-blogissaan.

Cyrus on kertonut aiemmin Miles to Go -elämäkerrassaan, että sairastaa takykardiaa, eli sydämen tiheälyöntisyyttä. Hänen mukaansa tila vaivaa tähteä monesti myös esiintymislavalla ollessa. Neito seurusteli aiemmin Liam Hemsworthin kanssa, mutta pari vahvisti eronsa viime kuussa.