Pikkupoika kaahasi kolmipyöräisellä moottoritiellä – näytti keskisormea autoilijoille! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapsi liikenteen seassa ilman vanhempiaan on aina hengen vaarallinen asia. Siitä huolimatta Brasiliassa kuvattu tuore video on kaikessa traagisuudessaan hervoton näky. Videolla nähdään nimittäin 8-vuotias pikkupoika, joka on eksynyt kolmipyöräisellään moottoritien rampille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pikkumies kaahaa kolmipyöräisellään niin lujaa kuin alamäkeen pääsee, mutta autoilijat ohittavat hänet ja soittavat samalla torvea. Ties keneltä poika on saanut oppinsa, sillä kaikien yllätykseksi hän osasi antaa autoilijoille palautetta kansainvälisillä sormimerkeillä. Videolla nimittäin nähdään kuinka kolmipyöräistä yhdellä kädellä ohjaava poika näyttää keskisormea autoilijoille.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.