Rihanna julkaisi rohkeita kuvia kulisseista – rinnat lähes paljaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna tunnetaan artistina, jolle kohun herättäminen ei ole mitään uutta, olipa kyse sitten rohkeista asuvalinnoista tai muut erikoiset tempaukset. Neitokainen julkaisi taannoin verkossa rohkeita otoksia uuden musiikkivideonsa kuvauksista.

Rihannan tulevan Pour It Up -videon kuvaukset ovat jatkuneet, ja neitokainen on jälleen julkaissut verkossa kuvamateriaalia kulissien takaa. Uusissa Instagram-kuvissa vähäpukeinen laulajatar muun muassa keimailee kultaisella valtaistuimella ja lattialle levitettyjen dollareiden päällä.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.