Kolme maagista sanaa – miehet sanovat ne ensin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rakkaus on asia, jonka pystyy selittämään ja ymmärtämään vain silloin, kun sen on itse päässyt kokemaan. Rakkaus on huumaa, tunnesidettä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se on maailman paras fiilis, eikä sitä tarvitse kyseenalaistaa. Sen kyllä tietää kun rakastaa.

Moni parisuhteen aloittanut miettii, että koska sanotaan ne kolme sanaa, joiden avulla tunnustetaan rakkautta toiselle. Cupid.comin mukaan 43 prosenttia miehistä sanoo ”minä rakastan sinua” heti vahvojen tunteiden ilmestyessä. Naisista vain 28 prosenttia uskaltaa sanoa asiansa julki ensimmäisenä, Femail First tietää.

Naimisiin mennään kun rakkaus kasvaa. 22 prosenttia treffisivuston kyselyyn vastanneista uskoo, että parhain ikä saatella kumppani alttarille on 26 – 29-vuotiaana. Sitten ostetaan talo ja perustetaan perhe. Tämä kaikki toteutetaan nykyisin myöhemmin kuin vaikkapa 1900-luvun puolivälissä, sillä nuoret aikuiset ovat tänä päivänä huomattavasti kiireisimpiä. Ihmiset tahtovat kartuttaa kokemuksiaan ja minäkuvaansa ennen asettumista.