Turistin peppu kipeytyi ratsastuksessa – vaati tappamaan hevosen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Matkailualalla työskentelevät joutuvat usein ymmärtämään liiaksikin asti asiakkaiden omituisuuksia. Nyt otsikoihin on päässyt tarina eräästä hotellivieraasta, jolle ratsastuksesta kipeytynyt peppu oli liikaa. Kyseinen ihminen kävi lomansa aikana hevosratsastuksella.

Kun takamus tuli sessiosta araksi henkilö vaati, että eläin viedään suoraan kilometritehtaalle. Hän lähetti lastminute-matkatoimiston sivuille kuvia punaisesta pepustaan, jotta saisi hevosen pois päiviltä.

Daily Mirror -lehden mukaan vastaavia outoja valituksia saapuu kyseisen matkanjärjestäjän sivuille. Eräs mustasukkainen mies vaati esimerkiksi, että yökerhon esiintyjä erotettaisiin, koska tämä sattui vilkuilemaan liikaa hänen tyttöystäväänsä. Niin ikään eräs asiakas vaati saada tietää veden tarkan lämpötilan Marrakechin lomakohteessa Marokossa.

Toinen asiakas ei halunnut saada varmistussoittoa varauksestaan. Hän vielä pyysi saada kirjautua matkakohteeseen salanimellä, koska aikoi matkustaa poikansa vaimon kanssa, eikä oman vaimonsa.