Arnold Schwarzenegger osti aviottomalle pojalleen oman kuntosalin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen toimintatähti ja Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger paljasti taannoin elämänkertakijassaan, että hänellä on avioliiton ulkopuolinen lapsi. Joseph-pojan äiti on toimintatähden perheen taloudenhoitaja Mildred Baena.

Arnold Schwarzenegger on sittemmin tutustunut aviottomaan poikaansa, ja kaksikon välien kerrotaan olevan hyvät. Nyt TMZ-verkkosivusto kertoo näyttelijän ostaneen 16 vuotta täyttäneelle Joseph Baenalle jokseenkin ennalta-arvattavan syntymäpäivälahjan – oman kuntosalin tämän kotiin.

Joseph Baenaa kuvaillaan varsin isokokoiseksi ja isänsä näköiseksi. TMZ:n mukaan Arnold ja Joseph keskustelevat usein puhelimen välityksellä, ja tähti on jopa lennättänyt tätä koneella hänen elokuviensa ensi-iltoihin.

Terminator-hahmo on noussut ajan saatossa toimintaelokuvien kulttisankareiden joukkoon. Arnold tulkitsee tuhoajakyborgin roolin elokuvissa Terminator – tuhoaja, Terminator 2 – Tuomion päivä ja Terminator 3: Koneiden kapina. Vuonna 2009 ilmestyi neljäs elokuva Terminator – pelastus, jossa Schwarzeneggerin sijaan nähtiin muun muassa näyttelijä Christian Bale.