David Beckham kirmasi talojen katoilla alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläiset julkkismaailman kuninkaalliset, eli Beckhamit, tunnetaan heidän perhekeskeisestä elämäntyylistään. Taannoin David Beckham tatuoitti kämmenselkäänsä vaimonsa Victorian nimen. Nyt entinen jalkapalloilija on nähty kuvaamassa uutta mainosta vaateketjulle.

38-vuotias David Beckham kuvattiin juoksemassa pitkin lontoolaisten talojen kattoja yllään pelkät alushousut ja harmaa hihaton paita. Lopulta myös paita katosi urheilutähden päältä.

David Beckham lienee viettänyt aikaa kameroiden edessä pian lähes yhtä paljon kuin jalkapallokentillä. Taannoin hänet nähtiin esimerkiksi Bodywear-vaatejätin mainoksessa. Pariskunnalla on neljä lasta: 14-vuotias Brooklyn, kymmenvuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja reilu puolitoistavuotias Harper. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana.