Koira soi miehen rahat – valtionvarainministeriö korvasi!

Lifestyle · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Montanassa asuvalle Wayne Klinkelille kävi varsin huono tuuri, kun hänen kultainen noutajansa söi yhteensä 500 dollarin edestä miehelle kuulunutta setelirahaa. Mies ei kuitenkaan päättänyt antaa periksi, vaan halusi pelastaa vaivoin ansaitsemansa dollarit.

Wayne Klinkel tutki 12-vuotiaan koiransa jätökset tarkkaan. Lopulta hän onnistui tyttärensä kanssa keräämään talteen setelien palaset. The Independent Record -lehden mukaan mies putsasi ja järjesteli setelit uudelleen, laittoi ne muovipussiin, ja lähetti rahat Yhdysvaltain valtionvarainministeriöön selvityksen kera.

Raskas ja oletettavasti epämiellyttävä operaatio tuotti tulosta. Yhdysvaltain valtionvarainministeriö nimittäin hyvitti miehelle koiran läpi kulkeneet rahat. Wayne Klinkel sai postissa 500 dollarin arvoisen sekin maanantaina.