Rihannan talo rikollisten kohteena – jälleen murtoyritys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tempauksillaan runsaasti kohua viime aikoina herättänyt Rihanna kiersi taannoin itäistä pallonpuoliskoa maailmankiertueensa merkeissä. Poptähti on myös kuvannut uutta videota, jonka kulisseista hän jakoi runsaasti rohkeaa kuvamateriaalia.

Nyt Rihanna on kuitenkin päätynyt uutisiin toisenlaisissa merkeissä. Joku yritti nimittäin murtautua tähden kotiin viikonloppuna. TMZ-verkkosivuston mukaan tuntematon henkilö ajoi laulajan yksityistä tietä pitkin tämän kodin pihalle, ja heitti tuolin lasioven läpi. Murtovaras pakeni paikalta murtohälyttimen lauettua päälle ennen kuin ehti astua sisään.

Henkilöstä on myös mitä todennäköisimmin valvontakameran kuvaa. Kameroista nimittäin ilmoitetaan jo kodin ulkopuolella löytyvän ”Hymyile, sinua kuvataan” -kyltin avulla.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rihannan kotiin yritetään murtautua. Viime helmikuussa vainoaja tunkeutui vahingossa poptähden naapuriin yrittäessään päästä sisään Rihannan kotiin. Kesäkuussa taloon murtautumista yrittänyt mies jäi puolestaan kiinni hiippaillessaan tähden kodin katolla.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.