Poplaulajatar Miley Cyrusille: ”Älä tee itsestäsi prostituoitua!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrus on saanut viime aikoina enemmän julkisuutta edesottamuksiensa kuin musiikillisten ansioidensa takia, vaikka hän on niittänyt menestystä myös ammatillisesti. Samalla kun Wrecking Ball -single rikkoo ennätyksiä, popparin rohkea tyyli on huolestuttanut muut artistit.

Nyt kukkahattutätimäisiä neuvojaan on jaellut ysäripoppari Sinead O’Connor, jonka Nothing Compares 2 U -musiikkivideolta Miley otti vaikutteita Wrecking Ball -videolleen. Kyseisellä videolla neitokainen nähdään ilkosillaan, ja vihjaavien eleiden kanssa.

– Sinulla on tarpeeksi lahjoja, joten älä anna musiikkibisneksen tehdä itsestäsi prostituoitua. Levysi ovat tarpeeksi hyviä, sinun ei tarvitse karistaa Hannah Montanan viittaa. Hän on todella kaukana. Ei siksi, että riisuit itsesi, vaan koska teet hienoja levyjä, kertoi 46-vuotias Sinead Mileylle avoimessa kirjeessään.

Sinead on viestissään Daily Mail -lehden mukaan imarreltu siitä, että häntä pidetään roolimallina. Hän on eniten huolissaan Cyrusta ympäröivistä ihmisistä. O’Connor ei pidä heitä hyviä vaikuttimina nuorelle tähdelle, koska he kannustavat tätä nuolemaan videollaan lekaa.

Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista. Pari oli yhdessä useamman vuoden, mutta nousevalle näyttelijämiehelle oli liikaa, kun Miley kiinnitti toistuvasti median huomion härskeillä tempuillaan. Viimeksi Hemsworth käytti villiin baari-iltaan 3.000 euroa.