Geri Halliwell silitti paitaansa nettikuvassa – rintaliivit yllään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ginger Spice -nimellä Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan tunnettu laulaja Geri Halliwell julkaisi aiemmin tänä vuonna sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään, jossa hän poseerasi äänitusstudiolla pelkissä rintaliiveissä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt poppari on jälleen tehnyt saman. Tosin paikka ei ole tällä kertaa äänitysstudio, vaan rintsikkakuva on napattu Halliwellin kotoa. Geri silittää kuvassa paitaansa The Footy Show -ohjelman esiintymistään varten. Päällään tähdellä on rintaliivien lisäksi minishortsit.

Laulajatähti Geri Halliwell on julkaissut uransa aikana kolme albumia, Schizophonic, Scream If You Wanna Go Faster ja Passion. Hän on esiintynyt televisiosarjoissa ja muun muassa elokuvissa Spiceworld ja Crank 2: High Voltage.