Se oli siinä! Khloe Kardashian täytti eropaperit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Khloe Kardashian kiisti taannoin kaikki aviomieheensä Lamar Odomiin liittyvät pettämishuhut järjestelmällisesti, ennen kuin yksi naisista suostui valheenpaljastuskokeeseen. Sen jälkeen julkisuuteen astui muitakin Odomin salarakkaita.

Soppa sai vahvaa lisämaustetta siitä, että NBA-tähdellä paljastettiin olevan vahva addiktio reseptilääkkeisiin. Moni on kummastellut Khloen sietokykyä, sillä nainen ei näistäkään puheista huolimatta ottanut eroa. Lopulta Kris Jenner palkkasi tyttärelleen eroasianajajan, ja sitten Khloe muutti sukunimensä Instagramiin. Nyt hänen kerrotaan hakeneen eropaperit – vihdoinkin.

Khloe on jo heittänyt miehensä ulos heidän yhteisestä Kalifornian Tarzanan asunnostaan. Pariskunta vietti neljävuotishääpäiväänsä viime viikolla ja sen kunniaksi Khloe kertoi Lamarille ottavansa eron. Nainen välitti uutisen Us Weeklyn mukaan hyvin rauhallisesti ja asiallisesti. Khloen kerrotaan toivovan kaikkea hyvää Mieron tielle ajautuneelle miehelleen.