Optikko testasi naisen näön – masturboi kasvojen edessä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Heikkoon näköön on nykyään monta apukonstia. Monet tyytyvät käymään optikolla ja ostamaan silmälasit, vaikka vaihtoehtona on myös laserleikkaus. Nyt uutisotsikoihin on päätynyt eräs tarina amerikkalaisnaisen optikkovierailusta.

Michiganilainen optikko nimittäin käytti hieman epätyypillisiä keinoja asiakkaansa näön testaamiseen. Robert Emmett Deck III sovitti 33-vuotiaalle naiselle uusia piilolinssejä ja pyysi sitten tätä tulemaan hänen toimistolleen. Mies alkoi suljettujen ovien takana masturboida naisen edessä.

Asiakas oli kuitenkin aavistanut tilanteen outouden ja ottanut iPhone-puhelimensa esiin. Tämä onnistui tallentamaan kohtauksen kännykän sanelimeen. Optikko joutui syytteeseen itsensäpaljastelusta ja hän pääsi vapaaksi noin 8.000 euron takuusummaa vastaan, kertoi Detroit Free Pess -sivusto.