Arnold Schwarzenegger Avatar-elokuvan jatko-osaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger aloitti kehonrakennuksen jo 15-vuotiaana. Aikoinaan Mr. Olympia -tittelin seitsemän kertaa voittanut tähti vahvisti taannoin palaavansa läpimurtorooliinsa viidennessä Terminator-elokuvassa.

Nyt 65-vuotiaan toimintatähden huhutaan näyttelevän toisen suurelokuvan jatko-osassa. Latino Review -verkkosivuston mukaan Arnold Schwarzenegger on mukana Avatar-elokuvan jatko-osassa. Näyttelijä tulisi esittämään elokuvassa ihmishahmoa, pahikseksi kuvailtua kenraalia. Tietoa ei ole kuitenkaan vahvistettu, ja joidenkin lähteiden mukaan kyseessä on uutisankka.

Tämä ei kuitenkaan olisi ensimmäinen kerta, kun Arnold Schwarzenegger ja Avatar-ohjaaja James Cameron tekisivät yhteistyötä. Toimintatähti esitti Terminator ja Terminator 2 -elokuvien nimikkohahmoa, ja tähditti niin ikään Cameronin ohjaamaa Tosi valheita -elokuvaa. Avatarin ensimmäistä jatko-osa saa näillä näkymin ensi-iltansa vuonna 2016, kun taas osia 3 ja 4 kaavaillaan vuosille 2017 ja 2018.