Carmen Electra piehtaroi bikineissä rantahiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Carmen Electra nousi 90-luvulla kuuluisuuteen huippusuositun Baywatch-televisiosarjan kautta. Taannoin neitokainen deittaili viihdemoguli Simon Cowellia, mutta suhde päättyi kuitenkin melko nopeasti.

Parhaillaan 41-vuotias Carmen Electra on lomailemassa Havaijilla, jossa hänet on kuvattu kuluneella viikolla jo pariinkin otteeseen rannalla. Eilen Carmen ihmetytti rannalla olijoita, sillä hän ryhtyi yllättäen piehtaroimaan rantahiekalla mustiin bikineihin sonnustautuneena. Ilmeisesti kyse oli kuvauksiin poseeraamisesta.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, on monitoiminainen. Neitokainen on poseerannut Playboy-lehdessä, kokeillut musiikkiuraa Princen suojattina ja näytellyt lukuisissa elokuvissa. Roolisuorituksiin lukeutuvat työt elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch.