Cher väittää: ”Ex-aviomiehen haamu riivaa minua!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Cher on tehnyt mittavan uran musiikkibisneksessä. Hän valmistelee parhaillaan uusinta Closer To The Truth -albumiaan, jolla tähti tekee yhteistyötä muun muassa Pinkin ja Paul Oakenfoldin kanssa.

67-vuotias laulajatar on nyt paljastanut yllättävän yksityiskohdan elämästään. Cher nimittäin uskoo ex-miehensä Sonny Bonon haamun riivaavan häntä. Tämä ilmeni tähden vastattua Reddit-sivustolla myöntävästi fanin kysymykseen siitä, uskooko hän yliluonnolliseen.

– Uskon Sonnyn säätelevän valoja kotonani. Minulla on kaunis kattokruunu, jonka hän saa syttymään vaikka sen virta ei olisi edes päällä, Cher kuvaili.

Cher aloitti musiikkiuransa jo 1960-luvulla esiintymällä miehensä Sonnyn kanssa Sonny & Cher-duona. Kokoonpano hajosi vuonna 1974, minkä jälkeen nainen on menestynyt näyttelijättärenä sekä soololaulajana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat