Cher väittää: ”Ex-aviomiehen haamu riivaa minua!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Cher on tehnyt mittavan uran musiikkibisneksessä. Hän valmistelee parhaillaan uusinta Closer To The Truth -albumiaan, jolla tähti tekee yhteistyötä muun muassa Pinkin ja Paul Oakenfoldin kanssa.

67-vuotias laulajatar on nyt paljastanut yllättävän yksityiskohdan elämästään. Cher nimittäin uskoo ex-miehensä Sonny Bonon haamun riivaavan häntä. Tämä ilmeni tähden vastattua Reddit-sivustolla myöntävästi fanin kysymykseen siitä, uskooko hän yliluonnolliseen.

– Uskon Sonnyn säätelevän valoja kotonani. Minulla on kaunis kattokruunu, jonka hän saa syttymään vaikka sen virta ei olisi edes päällä, Cher kuvaili.

Cher aloitti musiikkiuransa jo 1960-luvulla esiintymällä miehensä Sonnyn kanssa Sonny & Cher-duona. Kokoonpano hajosi vuonna 1974, minkä jälkeen nainen on menestynyt näyttelijättärenä sekä soololaulajana.