Uskoisitko tätä kaunotarta yli 40-vuotiaaksi? Ero sai Catherinen kukoistamaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jos nuori vaimo nuorentaa miestä, niin vanhentaako vanha mies naista? Nyt näyttäisi ainakin niin käyneen, sillä Catherine Zeta-Jones näyttää nuorentuneen vuosia tehtyään pesäeroa aviomieheensä, 69-vuotiaaseen Michael Douglasiin. Nainen on 43-vuotias, mutta näyttää uusissa kuvissaan nuoremmalta.

Hänet ikuistettiin hopean- ja harmaansävyisessä leningissä, kun Catherine oli saapumassa Bright Lights, Shining Stars -gaalaan. New Yorkissa kuvattu tähti on viettänyt aikaa kyseisessä kaupungissa, kun taas hänen miehensä kerrotaan oleilleen eroilmoituksen jälkeen Euroopassa.

Taannoin julkisuudessa eron syyksi väitettiin Douglasin narkomaanipoikaa. Vankilassa huumetuomiotaan istuva Cameron-poika on huhujen mukaan hiertänyt julkkisparin välejä pitkään. Catherine ei ymmärrä, miksi Michael haluaa vielä tavata hulttiojälkeläistään tämän rötösten jälkeen. Myös Douglasin sairaus koetteli aiemmin parin välejä.