Justin Bieberin henkivartijat kovilla – kantoivat Kiinan muurille kuin valtiasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaissyntyinen poptähti Justin Bieber on kuluneen vuoden aikana herättänyt kohua monenlaisilla tempauksillaan. Taannoin tähden huhuttiin näyttelevän Robinia tulevassa Batman Vs. Superman -elokuvassa. Nyt teinitähti on herättänyt hämmennystä Kiinassa.

Popparin kiertueen kuulumisia raportoiva BelieveTourUpdates on nimittäin julkaissut Twitter-tilillään kuvan, jossa Justin Bieberin henkivartijat kantavat teinitähteä olkapäillään pitkin Kiinan muuria. Sittemmin kuva on jo ehditty poistaa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Justin Bieberin fanit julkaisivat Twitterissä myös kuvia, joissa tähti skeittaa Pekingin kaduilla henkivartijat perässään. Laulajan henkivartijat joutunevat työssään siis varsin erilaisiin tilanteisiin, kuin mitä heidän työnkuvaansa normaalisti kuuluisi.

19-vuotias Justin Bieber on viime aikoina toden teolla karistanut kiltin pojan mainettaan. Nuorukaisen bilereissut, myöhästyneet keikat, pilven poltto ja epämääräiset ystävät ovat tuoneet tähdelle negatiivista mediahuomiota.