Ensi vuoden uimapukumuotia – Nina Agdal lumoaa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskan Hillerodissa kasvanut Nina Agdal on noussut mallimaailman huipulle kuluneen vuoden aikana. Neitokainen seurusteli vielä jokin aika sitten Maroon 5 -yhtyeen solistin Adam Levinen kanssa. Sittemmin pari erosi ja kaunotar on jälleen sinkkumarkkinoilla.

21-vuotias Nina nähdään nyt Sauvage-uimapukumerkin kuvissa rantamaisemissa. Ruskettunut ja vaaleahiuksinen malli omaa erän alansa parhaimmista vartaloista, joka tulee hyvin esille erilaisissa bikiniasuissa.

Agdal esiintyi taannoin Carl’s Jr. ja Hardee’s -hampurilaisketjujen mainosvideolla ja seurasi teollaan Kim Kardashianin, Padma Lakshmin, Paris Hiltonin ja Kate Uptonin jalanjälkiä. Viimeisin Carl’s Jr. -purilaista mainoksessa maistellut neito on Miss Alabama Katherine Webb.