Yleisömeri buuasi Rihannalle – törkeästi myöhässä keikaltaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna kiertää taas maailman esiintymislavoja kiertueen merkeissä. Laulaja on jakanut verkossa runsaasti kuvamateriaalia reissustaan. Äskettäin hänet nähtiin esimerkiksi vähäpukeisena takahuoneessa otetuissa kuvissa.

Nyt Rihanna on noussut otsikoihin myöhästyttyään rajusti omalta keikaltaan. Tähden oli määrä aloittaa Australian Adelaidessa järjestetty konserttinsa kello 21.00 paikallista aikaa, mutta nousi esiintymislavalle vasta 80 minuuttia myöhemmin. Paikallisen Adelaide Advertier -lehden mukaan raivostunut yleisö buuasi laulajalle.

– Olen vihdoin täällä. Minulla kestää aina ikuisuuden päästä takaisin Australiaan, Rihanna puolusteli lavalla.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.