Naisräppäri suivaantui: ”Miley Cyrus varasti tanssiliikkeeni!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-maailmassa on viime aikoina nähty lukuisia nousevia naispuolisia artisteja. Eräs puhutuimmista uusista naisräppäreistä on piakkoin The New Classic -esikoislevynsä julkaiseva australialainen Iggy Azalea.

Aiemmin toinen tuore naisräppäri, Azealia Banks, syytti Lady Gagaa tyylinsä kopioimisesta. Nyt Iggy Azalea puolestaan väittää, että Miley Cyrus olisi kopioinut kohua herättäneet tanssiliikkeensä häneltä. Räppärin mukaan hän on esittänyt samankaltaisia twerkkausliikkeitä esiintyessään jo yli kahden vuoden ajan.

– Olen tehnyt samaa lavalla jo kahden ja puolen vuoden ajan… Miley varmaan katsoi videoitani netissä ja päätti yrittää samaa, Iggu Azalea kommentoi Paper Magazine -lehdelle.

23-vuotias Izzy Azalea julkaisi taannoin Change Your Life -musiikkivideon, jossa hän esittää burleskistripparia. Sydneyssä syntynyt naisräppäri nähdään pätkällä yläosattomissa, kun hän nousee ilman bikiniyläosaa ylös uima-altaasta. Iggy kiehnää myös sängyn päällä alusvaatteisillaan tiikerinpoikasen kanssa.