Kannabislasti tappoi miehen – murskautui hengiltä

Ohhoh! · Stara.fi

Huumeiden vaaroista varoitellaan nykyisin aktiivisesti. Suhtautuminen kannabikseen on kuitenkin muuttunut viime vuosina nopeasti sallivammaksi, sillä monissa maissa pohditaan parhaillaan sen laillistamista. Yhdysvalloissa kaksi osavaltiota on jo laillistanut sen.

Vaaratonta kannabis ei kuitenkaan ole, ja siitä on nyt saatu eräs käytännön esimerkki Brasiliasta. Siellä eräs mieshenkilö oli pakannut nimittäin autoonsa arviolta 500 kiloa kannabista, joka koitui pian hänen kohtalokseen. Poliisi yritti nimittäin pysäyttää henkilöauton, mutta mies lähti viranomaisia pakoon, Daily Mirror uutisoi.

Lopulta mies menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi puuhun Bataguassun alueella. Mies olisi voinut selvitä onnettomuudesta pienin vammoin, mutta nyt hänen autonsa takapenkillä ollut 500 kilon kannabislasti lähti valtavien g-voimien avulla liikkeelle ja murskasi miehen silmänräpäyksessä hengiltä auton ohjauspyörää vasten. Kiinni jäädessään miestä olisi odottanut jopa 15 vuoden vankilatuomio.