Mies ei lopettanut The Eaglesin kuuntelua – ex-tyttöystävä puukotti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kumppaneiden, kämppäkavereiden ja naapureiden taipumus kuunnella lempimusiikkiaan liian kovalla äänenvoimakkuudella saattaa joskus koetella kenen tahansa hermoja. Nyt amerikkalaisnainen on kuitenkin mennyt liian pitkälle yrittäessään muuttaa ex-poikaystävänsä kuuntelutottumuksia.

54-vuotiasta Vernett Baderia syytetään hänen luonaan asuvan ex-poikaystävän puukottamisesta. Syynä puukotukselle oli ABC News 4 -sivuston mukaan se, ettei ex-poikaystävä suostunut lopettamaan Hotel Califonria -hitistä tunnettua The Eagles -yhtyeen musiikkia.

Poliisien mukaan Vernett Bader oli katsomassa televisiota ex-poikaystävänsä kanssa, ja käski miestä sammuttamaan kuuntelemansa musiikin pois. Ex-poikaystävä kuteinkin vain käski Baderin ”pitää turpansa kiinni”. Musiikin jatkaessa nainen tarttui raivoissaan leipäveitseen ja alkoi heiluttaa sitä miehen edessä. Mies onnistui lyömään naisen leipäveitsen pois, mutta tämä meni uudelleen keittiöön hakemaan uuden ja puukotti miestä.

Vernett Bader myöntää puukottamisen mutta väittää ex-miehen kuristaneen häntä ja käyttäneensä veistä itsepuolustuksena. Tutkijat eivät kuitenkaan läytäneet naisen kaulasta jälkiä, eivätkä uskoneet hänen selityksiä. Bader on parhaillaan Charlestonin piirikunnan vankilassa, jossa hän odottaa oikeuden istuntoa.