Rääväsuinen Ted-nalle palaa valkokankaalle – elokuva saa jatko-osan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittujen Family Guy ja American Dad -animaatiosarjojen luoja Seth MacFarlane ohjasi vuonna 2012 ensimmäisen elokuvansa Tedin. Filmi kertoo Ted-nimisestä pehmonallesta, joka herää eloon sekä ryhtyy puhumaan härskejä ja polttamaan pilveä.

Mark Wahlbergin tähdittämä komedia oli menestys. Ei siis liene yllättävää, että Universal Studios -tuotantoyhtiö on nyt varmistanut Ted-elokuvan saavan jatko-osan, jonka ensi-ilta on 26. kesäkuuta 2015. Nimikkohahmon ääninäyttelijänä toimii jälleen kerran ohjaaja Seth MacFarlane itse.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa.