Hauska potpuri videolle, tunnistatko kaikki hitit? ”Michael Jackson, Justin Bieber…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan levy-yhtiöiden mogulit bongaavat amatöörivideoista tulevaisuuden tähtiä, joiden kanssa solmitaan sopimuksia hamaan tulevaisuuteen saakka. Nyt ehdokkaaksi nousee upealla äänellä lauluja tulkitseva Karen Marie.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Karen laulaa tuoreella YouTube-videolla 12 Fever-aiheeseen sopivaa kappaletta. Hauska potpuri on rakennettu onnistuneesti ja se alkaa luonnollisestikin Peggy Leen legendaarisella Fever-nimisellä kappaleella, edeten aina Justin Bieberin ja R. Kellyn biisivariaatioiden kautta Rihannan ja Beatlesin tuotantoon ja Salt n Pepan musiikkiin.

Kimara päättyy Bob Marleyn ja Eurythmicsin kautta takaisin aloituskappaleeseen. Komeaääninen Karen on luonut lauluihin oman tyylinsä ja saa esityksen eläytyvillä liikkeillä höystettynä hauskaksi katselunautinnoksi. Eikä laulajan taustalla soittava yhtye jää tippaakaan Karenia vähempiarvoiseksi.