Ireland Baldwin säväytti rannalla: ”Fitness-kuningatar”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Alec Baldwinin ja Kim Basingerin avioliitto on ollut jo kauan karilla ja tähdet ovat siirtyneet elämässä eteenpäin. Jotain hyvää heidän liitostaan kuitenkin jäi jälkeen, nimittäin tytär Ireland Baldwin, joka on kunnostautunut mallimaailmassa.

Nyt kaunotar on ikuistettu Malibun rannalla poikaystävänsä Slater Troutin kanssa. Neito esitteli vartaloaan useammissa Instagram-kuvissa, joista osa oli hänen itsensä ja osa kuolaavan poikaystävän lisäämiä. Otoksissa Ireland näkyy olevan erinomaisessa kunnossa.

– Aamukuntoilu fitness-kuningattaren kanssa, kirjoitti poikaystävä blogiinsa.

17-vuotias Ireland Baldwin kuuluu maineikkaaseen näyttelijäsukuun, jolla on perinne viihdemaailmassa. Hänen isänsä Alec Baldwin ja äitinsä Kim Basinger ovat molemmat näyttelijöitä. Niin ikään Alecin veljet Stephen, Daniel ja William Baldwin ovat kaikki Hollywood-näyttelijöitä. Ireland poseerasi taannoin Beach: Modern Luxury Hamptons -lehden kannessa.