Justin Bieber vapautui syytteistä – räkäpallo ei riittänyt todisteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kulunut vuosi on ollut Justin Bieberille melkoista hullunmyllyä. Teinitähti on ollut kohuotsikoissa esimerkiksi eronsa, keikoilta myöhästelyn ja huumesyytösten vuoksi. Nyt Bieberillä on kuitenkin pari ongelmaa vähemmän.

Losagengelesilainen piirisyyttäjä on hylännyt kaksi Justin Bieberiin kohdistuvaa oikeusjuttua. Kyseessä ovat tapaukset, joissa teinitähteä syytettiin naapurinsa päälle sylkemisestä, ja toinen, jossa laulajan epäiltiin ajaneen Ferrarilla holtittomasti naapurustossaan.

TMZ-sivuston mukaan päälleen sylkemisestä ja uhkailusta Bieberiä syyttänyt naapuri jopa säilytti laulajan räkäklimpin todistusaineistoksi. Tämä ei kuitenkaan riittänyt todisteeksi oikeudessa. Piirisyyttäjän mukaan teinitähden naapuriin kohdistuneet uhkailut olivat ”suhteettomia ja epäkypsiä”, mutta totesi naapurin itse saapuneen tähden kotipihalle kutsumatta.

Toisessa oikeusjutussa Bieberiä syytettiin holtittomasta ajelusta ja ylinopeudesta Ferrarillaan kotinsa läheisyydessä. Todistusaineistona olleesta videonauhasta kuitenkin kävi ilmi, ettei laulaja ollut autossa ajohetkellä. Hän nimittäin ajoi auton perässä kulkenutta moottoripyörää.