Yllätysasiakas autokaistalla: Masturboiva pappa tilasi hampurilaisen

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Floridalaisen hampurilaisravintolan autokaistalla nähtiin äskettäin yllättävä ilmestys, kun iäkäs mieshenkilö teki tilauksensa ja ajoi luukulle maksaakseen ostoksensa. Hämmentävää tilanteessa oli erityisesti se, että autossa istuvalla miehellä ei ollut housuja jalassaan.

Mies tilasi hampurilaisen niin sanotusti nakki käsissään, sillä hän masturboi antaumuksella autossaan maksua suorittaessaan. 69-vuotias perverssi tarttui työntekijän käteen ja yritti ohjata sitä auton sisälle koskettelupuuhiin, uutisoi Gawker-sivusto.

Nainen sai nykäistyä kätensä pois ja soitti samantien hätänumeroon. Clemons pidätettiin pian läheiseltä bensa-asemalta. Hänet vapautettiin putkasta 500 dollarin takuita vastaan. Miestä syytetään lievästä rikkomuksesta.