Nainen työnsi kätensä tiikerin häkkiin – lopun olisi voinut arvata

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kuka tahansa tietää, ettei tiikerin häkkiin kannata tunkea omaa kättään. Mutta entä jos asian joutuu tekemään työn puolesta? Nyt eräs amerikkalainen eläintarhatyöntekijä teki tämän ja kärsi seuraukset.

G.W. Exotic Animal -puiston työntekijä laittoi kätensä aikuisen tiikeriuroksen häkkiin. Epäonneksi naisen takki jäi jumiin, jolloin tiikeri puri hänen kätensä irti. Nimeämätön työntekijä kuljetettiin sairaalahoitoon Oklahoman kaupunginsairaalaan.

Eläintarha julkaisi tiedotteen, jonka mukaan nainen rikkoi toiminnallaan tarhan turvallisuussääntöjä, eikä tiikeriä lopetettaisi tapahtuneen takia. Nainen myönsi itsekin asian olleen hänen syytään. Onnettomuuden uhri aikoi vielä palata takaisin töihin, uutisoi Gawker-sivusto.