Nainen kiihottuu ruoasta – syö donitseja seksin aikana

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Seksuaalisia mieltymyksiä mahtuu runsain mitoin maailmaan, ja joillain yksilöillä makumieltymys eroaa valtavirrasta. Nyt eräs amerikkalaisnainen on kertonut saavansa seksuaalista tyydytystä ruoan syömisestä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ylilihava kahden lapsen äiti Sammee Matthews saa sydämen tykytyksiä pelkästään nähdessään leipurin toimitilat. Nainen kiihottuu ruoasta niin paljon, että ahmii donitseja seksiaktin aikana. Lasvegasilainen Matthews on kerryttänyt pakkomielteensä takia runsaasti kiloja.

Painavimmillaan perheenäiti painoi 203 kiloa. Nykyään hän on vain 178-kiloinen. Matthewsin tilalla on nimikin – eroottista viehättymistä ruoasta kutsutaan sitophiliaksi, uutisoi Daily Mirror -lehti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat