Tyttö pääsi Disneylandiin ja purskahti itkuun – näin pikkusisko reagoi

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain tytöstä, joka riemastui suuresti kuullessaan, että hänen vanhempansa olivat ostaneet hänelle yllätykseksi liput ihailemansa Taylor Swiftin konserttiin. Tyttö luuli aluksi, että he olivat menossa perheillalliselle sushiravintolaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää video, jolla näytetään, kuinka kaksi tyttölasta reagoi kuultuaan, että he kuulevat pääsevänsä Disneylandiin. Tytöt luulivat, että olivat matkalla kouluun, mutta yhtäkkiä heidän isänsä ajoi koulurakennuksen ohi. Kun äiti paljasti totuuden tyttärelleen, liikuttui hän uutisesta ikihyviksi ja kyyneliin saakka. Videon tähdeksi on kuitenkin noussut pikkusisko, jonka reaktio on kaikkea muuta kuin innostunut.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun samat vanhemmat yllättävät lapsensa. He ovat julkaisseet YouTubessa muitakin videoita tyttärelleen järjestämistä yllätyksistä. Perheen nuorempi tyttö ei vielä videon perusteella tunnu ymmärtävän, minkälainen paikka teemapuisto on, mutta innostunee asiasta viimeistään Disneylandin porteille päästyään.