Alex Morgan pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen naisfutari Alex Morgan on noussut ammattilaisuransa aikana usein viihdelehtien otsikoihin upean vartalonsa esittelyn merkeissä. Jalkapalloilija poseerasi aiemmin tänä vuonna Sports Illustrated -lehden uimapukukuvissa. Aiemmin tällä viikolla paparazzit bongasivat naisen rantalomalla bikineissä.

Nyt 23-vuotias Alex Morgan on kuvattu lomailemassa Havaijilla yhdessä Sydney Lerouxin kanssa. Heidät nähtiin telmimässä vedessä ja hyppimässä kallionkielekkeeltä.

23-vuotias amerikkalainen Alexandra Patricia ”Alex” Morgan on urheilutähti, joka teki voittomaalin Lontoon olympialaisten naisten jalkapallon kultaottelussa. Hyökkääjän paikalla pelaava neitokainen pelaa Yhdysvaltojen maajoukkueessa ja Seattle Sounders -joukkueessa. Viime vuonna hänet nimettiin FIFA-maailmancupin nuorimmaksi pelaajaksi. Äskettäin hänet valittiin Vuoden 2012 naisjalkapalloilijaksi. Hän on tehnyt kuluneen vuoden aikana 20 maalia.