LeAnn Rimesin vaatekaappi ratsattiin – vilahti bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syömishäiriöistä kärsinyt laulajakaunotar LeAnn Rimes paljasti hiljattain käyneensä läpi vaikeita elämänvaiheita. Hän kertoi pelänneensä miehensä pettäneen häntä, ja harkinneensa huonoimmilla hetkillään jopa itsemurhaa. Sittemmin neitokainen on päässyt jo masennuksestaan yli.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

LeAnn Rimes osallistui hiljattain Style Network -kanavan Celebrity Closet Confidential -ohjelmaan. Sarjassa julkkisten vaatekaapit siivotaan tarpeettomista vaatekappaleista, ja heidän ulkoinen olemuksensa uusitaan.

Ohjelman suorasanaiset stylistit kuvailivat laulajattaren näyttävän ”Las Vegasin asukkaalta”. Laulajan täytyi myös riisua itsensä punaisiin bikineihin kameran edessä vaatteita vaihtaessaan, ennen kuin stailaajat ja tähti itse pääsivät sopuun uudesta tyylistä.

Julkkispari LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet useita kertoja ilmiriidoissa.