Nina Dobrev otti kantaa topless-kuvalla – näin tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Nina Dobrev on noussut suuren yleisön tietoisuuteen Vampyyripäiväkirjat-sarjasta, jossa hän näyttelee Elena Gibert -nimistä hahmoa. Bulgarialaissyntyinen tähti on tehnyt töitä myös mallina.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

Nyt 24-vuotias kaunotar ottaa kantaa Yhdysvaltain politiikkaan poseeraamalla yläosattomissa. Nina Dobrev puolusti julkista terveydenhuoltoa jakamalla Instagram-tilillä kuvan, jossa hän peittää rintojaan #GetCovered-kyltillä. Terveydenhuollon uudistus onkin jakanut Yhdysvaltain kansan kahtia, ja kiista kysymyksestä johti taannoin nopa maan hallituksen sulkemiseen.

Bulgarialaiskanadalainen Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.