Scarlett Johansson taas maailman seksikkäin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdelehdet valitsevat vuosittain listauksissaan maailman seksikkäimpiä ja kauneimpia julkkiksia. Nyt Esquire-lehti on nimennyt maailman seksikkäimmän naisen. Tittelin sai näyttelijätär Scarlett Johansson jo toista kertaa.

Scarlett nimettiin saman kategorian ykköseksi jo vuonna 2006. Vaalea kurvitar poseeraa uusimman Esquiren kansikuvassa T-paidassa ja alushousuissa sekä huiman korkeissa koroissa.

Johansson nousi kuuluisuuteen Lost in Translation -elokuvan menestyksen myötä, ja hänet on sittemmin nähty muun muassa The Avengers ja Vicky Cristina Barcelona -elokuvissa. Viime vuoden voittaja samassa Esquire-lehden äänestyksessä oli Black Swan -tähti Mila Kunis.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat