Huikea koripalloheitto! Pallo koriin kuin ihmeen kaupalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime kesää voidaan pitää varsinaisena YouTuben koripallovideoiden kukoistuskautena, kun videopalvelu täyttyi toinen toistaan hienommista temppuvideoista. Suosituin teema oli kaiketi uima-altaassa tehdyt korit huippuunsa hiottujen koreografien avulla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Myös muut erikoisin keinoin tehdyt korit ovat päässeet temppuvideoiden parrasvaloihin, ja jälleen saamme nauttia uudesta koripallopläjäyksestä. Nick Battiston julkaisemalla videolla nähdään, kuinka eräs poika heittää koripallon parvekkeelta vastapäisen rakennuksen katolle.

Pallo pomppii katolta maahan ja maan kautta kuin ihmeen kaupalla koriin. Videon kuvaustekstissä lukee, että uskomaton temppu on Arkansasin yliopiston opiskelijoiden suorittama ja kuvaama. He eivät kuitenkaan kerro, kuinka monta kertaa koria on yritetty ennen onnistumista.