Uskomaton lahjakkuus! Pikkupojan golf-taidot ällistyttävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin kaksivuotiaasta pikkupojasta, joka teki hold-in-one -lyönnin liki 10 metrin päässä olevaan koloon. Kyseinen ipana ällistytti verkkokansaa sillä, että lapsi ei tuolloin osannut edes sanoa golfpallo. Nyt taitojaan esittelee toinen lapsi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Rob Patton on julkaissut YouTubeen videon, jolla näytetään hänen kolmevuotiaan jälkikasvunsa golflyöntejä. Pikkupoika treenaa pallopeliä perheen olohuoneessa, ja hän yrittää saada pallon huoneen toisella puolella sijaitsevaan reikään.

Nassikka lyö golfpallon ällistyttävän usein lattiaa korkeammalla olevaan koloon. Hän onnistuu siinä niin monta kertaa putkeen, että isä vertaa lastaan pohjoisirlantilaiseen ammattilaisgolfaaja Rory Mcllroyhin. Osa videon katsojista on epäillyt temppua tekaistuksi, vaikka suurin osa ylistääkin pientä golfin ihmelasta.