Paratiisi maan päällä: Richard Bransonin saari kuin valveunista

Matkailu · Stara.fi

Virgin-yhtiön pääomistaja ja miljardööri Richard Branson on tullut tunnetuksi toinen toistaan hauskemmista ja vaarallisemmista tempauksistaan, mutta vuonna 2011 hän joutui todelliseen hengenvaaraan, kun hänen omistamansa luksusasunto yksityisellä Necker Island -saarella paloi.

Nyt kahden vuoden täysremontti on viimein ohi, ja Karibialla sijaitseva luksussaari asuntoineen on jälleen huippukunnossa. Tuoreet kuvat osoittavat, että paikka ei ole kovin kaukana tosielämän paratiisista. Jatkossa saaren olosuhteista pääsevät nauttimaan muutkin, mutta tosin 60.000 dollarin vuorokausihintaan vastaan.

Paikalla oli tulipalon sattuessa myös näyttelijä Kate Winslet, joka onnistui pelastamaan Bransonin äidin hengen tulipalossa.

– Olimme noin 30 metrin päässä päärakennuksesta. Kuulin paukutusta ikkunastani, katson ympärilleni ja näin 60 metriset liekit. Sitten lähdin juoksemaan alasti taloa kohti ja juoksin suoraan kaktuspuskaan.