Unohtuiko paita kotiin, Miley Cyrus?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisten edesottamusten vuoksi, mutta hän on niittänyt menestystä myös ammatillisesti. Laulajattaren Wrecking Ball -single on nimittäin ollut suurmenestys.

20-vuotias tähti piti huolen siitä, että hänet huomattiin hänen tuoreen Bangerz-levynsä New Yorkissa järjestetyssä julkistamistilaisuudessa. Miley Cyrus vaikutti paikalle saapuessaan unohtaneen paitansa kotiin. Tähden päällä nähtiin nimittäin pinkin hameen lisäksi vain samanväriset silkkiset rintaliivit.

Miley Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista. Pari oli yhdessä useamman vuoden, mutta nousevalle näyttelijämiehelle oli liikaa, kun Miley kiinnitti toistuvasti median huomion härskeillä tempuillaan. Viimeksi Hemsworth käytti villiin baari-iltaan 3.000 euroa.